Lataa

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet
Kattovalaisimet

Valaistus tekee kodin, ja jo yksikin uusi valaisin sopivassa kohdassa huonetta tuo omanlaistaan tunnelmaa. Meiltä Kalustekauppa.comista löydät laajan valikoiman erilaisia kodin valaisimia, jotka kaikki ovat helposti tilattavissa vain muutamalla klikkauksella verkkokaupastamme. Valaisimia on joka lähtöön, aina huippumoderneista valaisinmalleista romanttisen koristeellisiin vaihtoehtoihin. Löydät tuotevalikoimasta esimerkiksi perinteisen tyylikkäitä pöytävalaisimia tunnelmaa luomaan, tehokkaita luku-ja spottivaloja sinne missä kirkkaampi valaistus on tarpeen, tukevia lattiavalaisimia makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen, simppeleitä kattovalaisimia esimerkiksi varastoon tai vaatehuoneeseen sekä valikoiman hauskoja lasten valaisimia. Tilaa kattovalaimet netistä edullisesti! Valikoimastamme löydät myös LED kattovalaisimet!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Valaistus on helppo tapa uudistaa kodin sisustusta
Tuskin millään sisustustuotteella saa yhtä nopeasti aikaan hauskoja uudistuksia kotona kuin uudella valaisimella. Oikeanlainen valaistus on kotona tärkeä paitsi tunnelman luojana myös osa hyvinvointia: esimerkiksi opiskellessa tai töitä tehdessä riittävä valaistus on tärkeämpää kuin mitä monesti tulee ajatelleeksi. Valaisin on myös siitä mukava sisustuselementti, että vaihtoehtoja niin valaisimen muodon, värin kuin materiaalinkin suhteen löytyy lähes loputtomasti. Tutustu mitä kaikkea valaisinmalleistamme löytyy ja tilaa verkkokaupastamme kerralla vaikka monta erilaista - muistathan että kuljetusmaksun veloitamme silti aina vain yhdestä tuotteesta.

Leikittele valaisinten muodoilla ja väreillä
Valaisinten muotoa, materiaalia tai väriä vaihtelemalla luot kodistasi persoonallisen - siis juuri Sinun näköisesi. Kupari, metalli ja messinki antavat valaisinmateriaaleina rouhean korutonta tunnelmaa esimerkiksi poikamiesboksiin, kun taas välkehtivät kristallit ja lasi kattovalaisimissa tuovat näyttävyyttä ja ylevyyttä varsinkin korkeisiin huoneisiin esimerkiksi kartano- ja huvilamiljöössä. Musta tai valkoinen muovi valaisinmateriaalina tuo puolestaan asuntoon tuulahduksen 60-luvun pop- ja op-taiteen henkeä. Konstailematon pyöreä tai kulmikas yksivärinen katto-, lattia- tai pöytävalaisin sopii hyvin lähes mihin tahansa ympäristöön, eikä kuitenkaan ole liian huomiotaherättävä. Lapset puolestaan iloitsevat värikkäistä ja hauskoista valaisimista, joita voi samalla pitää tarvittaessa vaikka lastenhuoneen yövalona.

Hyvää valaisutehoa ja säädettäviä ominaisuuksia
Toisinaan valaisimen käytännöllisyys ja valaisuteho ovat tärkeimpiä tekijöitä, etenkin jos kotona luetaan tai tehdään töitä ja läksyjä paljon. Kalustekauppa.comista löydät hyviä valaisinratkaisuja myös tällaisiin tarkoituksiin. Monissa pöytävalaisinmalleissamme on säädettävä tai joustava varsi, joten saat valon suunnattua juuri sinne minne tarvitset. Vaakasuunnassa kääntyvä seinävalaisin sängyn yllä on ehdoton hankinta, jotta voit lukea sängyssä iltaisin, tai vaikka nautiskella sunnuntain sanomalehdestä sängyssä. Liikutettava varsi on kätevä ominaisuus myös lattiavalaisimissa, jotta voit kohdentaa valon sinne minne milloinkin haluat. Hyvän valaisutehon takaamiseksi onnistunut ratkaisu on myös kattoon kiinnitettävä tyylikkään minimalistinen spottivalaisin.

Valoa ja paljon muutakin kotiinkuljetuksella kaikkialle Suomeen
Muista vilkaista tilauksesi yhdessä myös mitä kaikkea muuta kivaa löydät kodin viihtyvyyden lisäämiseksi Kalustekauppa.comin valikoimista. Ehkä kannattaakin kerta heitolla uudistaa koko kotisi valaistus, sillä Kalustekauppa.comista tilaaminen on edullista, nopeaa ja vaivatonta. Luotettava verkkokauppamme tarjoaa huolettoman vaihtoehdon tehdä isoja ja pieniä huonekaluostoksia sekä hankkia samalla myös muuta kodintavaraa. Tilaat paitsi valaisimet, myös muut kodin tavarat kuten esimerkiksi sijauspatjat ja haastavammakin kokoiset huonekalut kuten esimerkiksi sohvakalustot hetkessä koti-ovellesi. Kuljetamme tuotteet kaikkialle Suomeen. Osalle pienempiä tuotteita toimitusvaihtoehtona tarjotaan nouto postista. Valaisinten kohdalla toimitusajat vaihtelevat yleensä 3-5 arkipäivän välillä tuotteesta riippuen, tarkemmat tiedot voit tarkistaa vielä yksittäisen tuotteen kohdalta.