Lataa

Vitriinit

Vitriinit
Vitriinit
Vitriini on kodin säilytyskalusteena yhtä aikaa paitsi käytännöllinen myös yksi kodin kauneimmista sisustuselementeistä. Vitriinissä kaikista arvokkaimmat ja rakkaimmat esineesi pääsevät kunniapaikalle ja samalla ne ovat hyvässä tallessa lasiruudun takana. Tyylikkään vitriinin hyllyillä arvoesineet, astiastot, korut ja lempikirjasi pääsevät oikeuksiinsa, eivätkä pölyty ympäriinsä kodin nurkissa. Kalustekauppa.comin vitriinien valikoimassa on tyyliä jokaiseen makuun; koristeellisuutta, ajan patinaa, retroa, modernia… katso ja tutustu! Poimi kattavasta verkkokaupastamme vitriinin lisäksi ostoskoriisi muutakin kivaa kotiin ja muista, että kuljetamme suuretkin ostoksesi edullisesti aivan kotiovellesi asti!
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Vitriiniemme materiaaleina käytetään laadukasta aitoa puuta tai MDF-levyä, joiden ansiosta vitriinit ovat pitkäikäisiä ja korkealaatuisia. MDF tarkoittaa puolikovaa kuitulevyä, joka valmistetaan kuivausmenetelmällä kuumapuristamalla se havupuukuidusta ja sideaineista. Esimerkiksi Sevilla-vitriinit valmistetaan kestävästä aidosta puusta/MDF levystä. Sevillasta, samoin kuin muistakin tuotesarjoistamme, löydät suuren valikoiman erilaisia säilytyskalusteita ja muita tuotteita, joten voit helposti yhdistellä saman sarjan kalusteita tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi.

Vitriini on upea sisustuselementti missä tahansa kodin huoneessa
Vitriini on yksinkertainen tapa muuttaa kodin sisustuksen ilmettä hetkessä. Lasiovinen vitriini tuo eloisuutta kotiin eri tavalla kuin umpinainen, kiinteäovinen kaappi. Vitriinille ominaiset lasiovet tuovat arvokkaan tunnelman esimerkiksi ruokasaliin tai olohuoneeseen. Vitriiniin kannattaakin sijoittaa juuri ne esineet, jotka haluat pistää esille. Kauneimmat kristallilasit, designvaasit ja perintökalleudet on syytä sijoittaa niiden arvoiseen paikkaan, eikä piilottaa katseilta. Vitriinimalleistamme on mahdollista valita juuri omaan kotiisi parhaiten sopivan mallin: kenties korkea ja kapea Romantic-vitriini yhdellä laatikolla pikkuesineitä varten esimerkiksi makuuhuoneeseen tai ehkäpä tilava Madrid astiastoja varten ruokailuhuoneeseen? Kiinnitä huomiota myös vetimiin ja vitriinin jalkoihin, niitäkin löytyy valikoimastamme monia erilaisia!

Vitriinejä ja muita laatukalusteita helposti kotiovellesi
Mikäli uuden, upean vitriinin löytäminen innoittaa sinua uusimaan laajemminkin kotisi ilmettä, kalustekauppa.com on sinulle oikea osoite! Suomalainen verkkokauppamme on luotettava, laadukas, edullinen ja monipuolinen tapa tilata huonekaluja ja sisutustavaroita. Tutustu vitriinien lisäksi esimerkiksi upeisiin lipastoihin, hyllyihin, senkkeihin ja sivupöytiimme. Laajasta varastostamme löytyy suurin osa kaupan tuotteista heti ja näin esimerkiksi vitriinin toimituksessa ei mene kuin muutamia arkipäiviä. Tuoteiden maksaminen on helppoa, sillä tarjoamme valittavaksi useita eri maksutapoja.