Lataa

Lipastot

Lipastot
Lipastot
Lipasto on hyödyllinen ja huokea hankinta, joka nostattaa kodin viihtyisyyttä hetkessä. Lipasto ei vie paljoa tilaa, sitä siirtelee helposti paikasta toiseen, eikä hintakaan päätä huimaa. Lipastoon saat piiloon pienet ja vähän isommatkin esineet ja asiat, ja tavarat pysyvät lipaston hyllyillä siistissä järjestyksessä ja tallessa. Lipasto tuo kotiin sekä säilytystilaa että laskutilaa, mutta on myös tyylikäs katseenvangitsija pelkkänä sisustuselementtinäkin. Sen voi sijoittaa minne vain: olohuoneeseen, eteiseen, kirjastoon, yöpöydäksi... Tutustu valikoimaamme ja tilaa lipasto Kalustekauppa.comista kotiinkuljetuksella kotiovellesi. Kuljetamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Vilkaise samalla verkkokauppamme muutakin valikoimaa ja tilaa kerralla vaikka useampi tuote, emme veloita kuljetusmaksua kuin yhdestä!
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Monia lipastoja, monia tyylejä
Löydät meiltä Kalustekauppa.comista monipuolisen valikoiman lipastoja, joissa on valinnan varaa tyyleissä, materiaaleissa sekä lipaston yksityiskohdissa, kuten vetimissä ja lipaston jaloissa. Mikä tyyli miellyttää sinua eniten; koristeellinen vai yksinkertainen? Maalaisromanttinen ja ajan patinoima vai kenties selkeä skandinaavinen puupinta? Hankkiessasi lipaston lisäksi myös muita huonekaluja, kannattaa vilkaista saman tuotesarjan muitakin tuotteita verkkosivuiltamme. Tuotesarjoista löydät keskenään parhaiten samaa tyyliä edustavat huonekalut kotiisi, esimerkiksi lipastoon täydellisesti sopivia vitriinejä ja ruokailuryhmiä.

Lipasto on monipuolinen kodin kaluste
Lipasto on kelpo hankinta aivan kaikenlaisiin koteihin, sillä se sopii myös sellaisiin pienempiin tiloihin, mihin on mahdotonta sijoittaa esimerkiksi isompaa kaappia. Lipastoa voit käyttää yhtä aikaa sekä kaappina että pöytätilana. Korkea ja kapea lipasto näyttää sirolta vaikkapa kapeassa eteistilassa, mutta saat siitä samalla yllättävän paljon säilytystilaa. Isompi ja tukevampi lipasto useammalla laatikolla on upean näköinen ratkaisu esimerkiksi makuuhuoneeseen tavallisen vaatekaapin sijasta. Tällöin lipasto säästää samalla huoneen lattiatilaa, sillä lipaston päälle voi asettaa esimerkiksi pienen tv:n tai pitää lipaston päällistä vaikkapa meikkauspöytänä. Lipasto näyttää hyvältä myös vaikkapa lasitetulla parvekkeella tavallisen pöydän sijasta ja se on aina näppärä kaluste esimerkiksi lastenhuoneeseen ja olohuoneeseen.

Materiaali takaa laadun ja kestävyyden
Kalustekauppa.comin lipastot ovat kestävää laatua. Lipastomme valmistetaan laadukkaista puumateriaaleista, joten lipastomme ovat pitkäikäisiä ja kestävät kulutusta vuodesta toiseen. Materiaaleina on käytetty esimerkiksi tammea ja kotimaista koivua. Koivusta valmistetut lipastot ovat täyttä suomalaista laatua. Osassa lipastoja materiaalina on käytetty kalustelevyä tai lohikäärmepuuta ja MDF-levyä. Puumateriaalit ovat huonekaluissa helppohoitoisia ja vaivattomia ja säilyttävät hyvän ulkonäkönsä pitkään. Huomioithan, että lipaston mallista riippuen tuote toimitetaan joko valmiiksi kasattuna, osina paketissa tai osittain kasattuna mutta jalat irrallaan.

Helppo tapa tilata huonekaluja kotiin
Kalustekauppa.com on luotettava suomalainen huonekalualan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien. Ostosten tekeminen on erittäin helppoa, sillä verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuorokauden. Kerralla kannattaa tilata useampikin tuote, sillä veloitamme kotiinkuljetusmaksun aina vain yhdestä tuotteesta. Toimitamme huonekalut kotiovellesi missä päin Suomea asutkin, joten sinun ei tarvitse huolehtia, miten ja millä kulkuvälineellä saat kalusteet kuljetettua kotiisi. Toimitusajat vaihtelevat tuotteesta riippuen, mutta keskimääräinen toimitusaikamme on esimerkiksi lipastojen kohdalla 3-6 arkipäivää. Maksutavoista voit tilatessasi valita mieleisimmän: maksa tuotteet joko verkkopankissa, luottokortilla, kotiin toimitettavalla laskulla tai valitse halutessasi joustava osamaksu, jossa saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Lisäksi asiakaspalvelumme soittamalla 040 620 5440 (ma-pe 9-16) saat vastauksen kaikkiin sinua askarruttaviin lisäkysymyksiin tuotteistamme tai niiden tilaamisesta.