Lataa
Sisustustarinat

Sisustustarinat

Lähetä sisustustarina ja voita 500 euron arvoinen lahjakortti

Näillä sivuilla on asiakkaidemme lähettämiä lyhyitä sisustustarinoita. Tarinoissa esitellään lyhyesti huonekalut ja tila johon kalusteet on laitettu. Jutuissa kerrotaan myös syitä, miksi juuri kyseinen huonekalu valittiin kyseiseen tilaan. Sisustustarinoista voit saada ideoita ja vinkkejä oman kodin sisustamiseen ja kalustamiseen. Kaikki tarinoissa olevat tuotteet ovat nettikauppamme valikoimista. Oletko tilannut tai tilaamassa meiltä huonekaluja? Nappaa tilaamastasi tuotteesta muutama valokuva ja lähetä meille oma sisustustarinasi! Parhaimmat tarinat palkitaan 500 euron lahjakortilla nettikauppaamme.

1. Ota muutama valokuvaa tilaamastasi huonekalusta sen omalla paikallaan
Ota huonekalusta 2-5 valokuvaa. Ota tuotteesta ainakin yksi kuva siten, että kuvassa näkyy myös ympärillä olevaa huonetta. Ota myös vähintään yksi kuva, jossa itse tuote tai tuotteen jokin yksityiskohta näkyy paremmin. Muista hyvä valaistus! Avaa verhot ikkunoista ja kuvaa tuote runsaassa päivänvalossa, mutta ei suoraan auringonpaisteessa. Jos tuote kuvataan hämärällä ja huoneen omien valaisimien valossa, niin kuvista tulee helposti pimeitä, tunkkaisia tai kellertäviä. Muista sommittelu! Sommittele tuote ja sen lähellä olevat esineet niin, että kuvattavan kohteen muoto tulee hyvin esiin. Karsi reilusti turhia tavaroita tuotteen ympäriltä, jotta kokonaisuus ei jää sekavaksi. Kokeile näyttääkö kuvattava kohde paremmalta suoraan edestä päin katsottuna vai hieman sivulta. Matalat ja pienet tuotteet näyttävät paremmalta, kun kuvaat ne istualteen. Käytä jalustaa tai muuta tasaista alustaa tarkan kuvan saamiseksi. Voit katsoa esimerkkiä jo julkaistuista sisustustarinoista.

2. Kirjoita lyhyt kuvaus huonekalusta ja esittele huone, johon tuote on tilattu
Kirjoita lyhyt vapaamuotoinen kuvaus. Esittele tekstissä huone tai tila missä tuote on ja kerro miksi kyseinen tuote sopii mielestäsi omalle paikalleen. Kerro miksi valitsit juuri tietyn värin tai materiaalin ja oliko tuotteessa jotakin erityistä, joka sai mielenkiintosi heräämään.

3. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiimme
Lähetä tarina, kuvat ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen info(at)kalustekauppa.com. Laita sähköpostin otsikoksi Sisustustarina. Julkaisemme asiakkaiden lähettämiä lyhyitä sisustustarinoita verkkokaupassamme. Tarinat julkaistaan anonyymisti (pelkällä etunimellä ja paikkakunnalla). Parhaimmat tarinat palkitaan 500 euron lahjakortilla nettikauppaamme. Kalustekauppa.com pidättää oikeuden tarkistaa ja käsitellä kuvia ennen mahdollista julkaisua.

Kompakti kerrosssänky pieneen lastenhuoneeseen

Sisustustarina lasten pieni kerrossänky

Isovanhemmat ostivat lapsillemme synttärilahjaksi kerrossängyn. Molemmilla oli kesällä synttärit ja pienemmän oli jo hyvä aika siirtyä isojen tyttöjen sänkyyn. Esikoispoika täytti kesällä 5 vuotta ja tyttö 2 vuotta. Muutimme uuteen asuntoon samoihin aikoihin kun sänky saapui meille. Lastenhuone on pitkulaisen mallinen ja sänky kävi hyvin kaappien takana olevaan syvennykseen, jolloin tilaa jäi leikeille hyvin. Pieni tyttö mahtuu kiipeämään omaan alasänkyyn kaappien ja sängyn välistä.

...

Pienen lastenhuoneen tilaihme

Sisustustarina lasten pieni kerrossänky

Tytär täytti yksi vuotta, joten tuli ajankohtaiseksi ostaa hänelle pinnasängystä seuraava sänky. Aluksi mietittiin pitkään ihan perinteisen juniorisängyn ostamista, mutta aika pian tulimme tulokseen, että meidän lastenhuoneessa ei millään riitä tila kahdelle juniorisängylle. Niimpä aloimme katsella kerrossänkyä, ja päädyimme hankkimaan juniori-kokoisen kerrossängyn.

...

Poikien tähtihetkiä kerrossängyssä

Sisustustarina lasten pieni kerrossänky

Mummin toimesta koulunsa aloittavalle esikoispojallemme hankittiin huoneeseen uusi sänky. Tilaajana ja maksana oli mummi 300 km:n päässä perheestämme, mutta saimme tuotteen toimituksen suoraan kotiimme. Valitsimme valkoisen kerrossängyn, jotta siihen saa vaihtelevuutta tekstiileillä ja sisustusilme vaihtuu helposti trendien mukaan. Nyt poikia ilahduttaa valkea-harmaat tähtikuviot. Kerrossängyn yläpedin on itseoikeutetusti valloittanut esikoispoika, mutta kovasti sinne on kiikkumassa myös 2,5 ...

Laskeva