Pienen lastenhuoneen tilaihme

Tytär täytti yksi vuotta, joten tuli ajankohtaiseksi ostaa hänelle pinnasängystä seuraava sänky. Aluksi mietittiin pitkään ihan perinteisen juniorisängyn ostamista, mutta aika pian tulimme tulokseen, että meidän lastenhuoneessa ei millään riitä tila kahdelle juniorisängylle. Niimpä aloimme katsella kerrossänkyä, ja päädyimme hankkimaan juniori-kokoisen kerrossängyn.

Valkoiseen sänkyyn väriä erilaisilla tekstiileillä

Eniten tässä sängyssä miellytti kiva, yksinkertainen ulkonäkö. Ja tietysti ostopäätökseen vaikutti suuresti myös edullinen hinta. Pienen kokonsa ansiosta se sopii täydellisesti lastenhuoneeseemme, ja silti lapsille jää vielä tilaa leikkiä. Yläsänky ei myöskään ole liian korkealla, joten 3 vuotias poikammekin pääsee sänkyynsä helposti. Positiivista oli myös tikkaiden askelmissa olevat urat, joten jalka ei lipsu kiivetessä. Sänky on myös todella tukeva, ei heilu eikä huoju.

Valitsimme väriksi valkoisen, koska se sopii hyvin muuhunkin lastenhuoneen värimaailmaan. Tekstiileiden avulla valkoisen sängyn ulkonäköä on helppo muuttaa, vaikkapa vuodenaikaan sopivaksi. Tämä sänky menee meidän junioreilla todella pitkään. Jos kohdalle sattuu asunto, jossa lapsille on omat huoneet, sängyt voidaan irroittaa toisistaan, eikä tarvitse taas hankkia uusia.

Sisustustarina: Heidi, Pattijoki

Sisustustarina lasten pieni kerrossänky