Lataa

Tv-tasot

Tv-tasot
Tv-tasot
Tv-taso on tarpeellinen hankinta jokaiseen kotiin. Tv-taso on käytännöllinen paitsi television alustaksi, mutta se sopii hyvin myös yleiseksi sisustuselementiksi ja pöytätasoksi esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Tv-tasolle voit sijoittaa kotiteatterin televisioineen ja äänentoistolaitteineen, mutta se antaa hyvännäköisen sijoituspaikan myös esimerkiksi muille huomionarvoisille asioille tai esineille kodissasi. Tv-tasolle voit sijoittaa juuri ne esineet, jotka haluat pistää esille. Aseta tv-tasolle esimerkiksi levysoitin kaiuttimineen, akvaario tai kauneimmat esineesi ja valaisimesi. Tyylikkään tv-tason päällä lempiesineesi saavat ansaitsemansa huomion. Tv-tasolla loihdit hetkessä käytännöllisemmän ja selkeämmän ilmeen kodin sisustukseen. Kalustekauppa.comin tv-tasoissa on tyyliä moneen makuun; tutustu siis saman tien kattavaan valikoimaamme.
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Laadukas tv-taso kestää käyttöä
Kalustekauppa.comista hankittu tv-taso ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on myös pitkäikäinen hankinta. Tv-tasojemme materiaaleina käytetään laadukkaita puumateriaaleja, kuten lohikäärmepuuta, kovapintaista akaasiapuuta, tammea sekä kestävää MDF-levyä, joiden ansiosta tv-tasot ovat korkealaatuisia ja kestävät niille asetettua painoa hyvin. MDF levy on puolikovaa kuitulevyä, joka valmistetaan kuivausmenetelmällä kuumapuristamalla se havupuukuidusta ja sideaineista. Tv-tasoissa käytetty lohikäärmepuu on tuotettu pääasiassa Kiinan valtion valvomilla viljelmillä. Akaasiapuiset tv-tasot valmistetaan käsityönä ja jokainen tuote on siten uniikki. Osassa malleista on käytetty materiaalina sekä puuta että pinnoitettua kalustelevyä.

Tv-taso antaa samalla sekä laskutilaa että säilytystilaa
Tv-taso on nopea tapa muuttaa kodin sisustuksen ilmettä ja saada kaupan päälle lisää laskutilaa ja säilytystilaa. Lasiovinen tv-taso on tyylikäs olohuoneeseen ja paljastaa samalla sopivasti levy- tai DVD-kokoelmasi. Sen sijaan puiset kaapinovet tv-tasossa piilottavat pikkutavarat näppärästi ja saat näin turhat roinat katseilta piiloon. Tv-tason alapuolella olevalle hyllylle sijoitat kätevästi esimerkiksi DVD-soittimen tai digiboksin. Kaapillinen tai hyllyllinen tv-taso sopii samalla myös esimerkiksi pieneksi kirjahyllyksi. Tv-tasomalleistamme löytyy takuulla juuri sinun kotiisi parhaiten sopiva malli, sillä valinnanvaraa on niin materiaaleissa kuin vetimissä ja jaloissakin. Myös värivaihtoja löytyy moneen makuun. Olisiko kiiltäväpintainen musta vai kenties klassisen raikas puupinta sinun valintasi?

Laatukalusteita helposti kotiovelle Kalustekauppa.comista
Etsi, löydä ja lisää ostoskoriin - monipuolisesta verkkokaupastamme löydät tv-tason lisäksi myös lukuisia muita kalusteita ja kodintavaroita, joissa laatu ja hinta täsmäävät. Tuotteissamme on edullinen kotiinkuljetus kaikkialle Suomeen. Mikäli huomaat kaipaavasi kotiisi uuden tv-tason lisäksi myös jotakin muuta kodin tavaraa, vilkaise monipuolista ja korkeatasoista valikoimaamme Kalustekauppa.comissa ja tee löytöjä! Palvelemme sinua vankalla ammattitaidolla. Vilkaise esimerkiksi valikoimamme upeita kulmasohvia ja nojatuoleja. Tuotteiden tilaaminen käy hetkessä ja myös maksaminen on helppoa, sillä valittavana on useita erilaisia maksutapoja. Maksat tuotteet verkkopankissa, luottokortilla, osamaksulla tai kotiin toimitettavalla laskulla. Toimitamme tuotteet kotiisi yleensä noin 4-7 arkipäivässä vain yhden tuotteen kuljetusmaksulla.