Lataa

Nahkasohvat

Nahkasohvat
Nahkasohvat

Nahkasohva on olohuoneen ajaton klassikko ja näyttää aina hyvältä. Nahkasohva sopii monenlaiseen sisustukseen ja saat loihdittua sillä kotiisi niin modernia kuin retroakin ilmettä. Monipuolisesta valikoimastamme löydät takuulla itsellesi sopivan mallin ja värin. Nahkasohvista löytyy eri kokoja yhden istuttavasta nojatuolimallista aina koko perheelle sopivaan kulmasohvaan. Klassinen musta nahkasohva sopii kotiin kuin kotiin esimerkiksi aulaan, olohuoneeseen tai takkahuoneeseen. Trendikkään valkoisella nahkasohvalla puolestaan uudistat kotisi ilmeen hetkessä. Löydät nahkasohvien valikoimastamme myös upeita antiikinruskeita nahkasohvia sekä todellisia laiskanlinnoja esimerkiksi elokuvailtoja varten. Säästyäksesi turhalta vaivalta, voit tilata sohvat verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella jopa 12 kk korottomalla maksuajalla.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Kannattaisiko minun valita nahkasohva?
Harkitessasi uuden sohvan ostamista kotiin nahkasohva on monella tapaa hyvä valinta. Paitsi pitkäikäinen ja kulutusta kestävä, nahkasohva on myös pinnaltaan helppo pitää puhtaana. Jokainen tietää, että erityisesti pienten lasten ja lemmikkien kanssa sohva joutuu kokemaan monenlaista, joten nahkasohva on fiksu valinta etenkin silloin, jos sohvan pinta joutuu koville. Nahkasohvan oikeanlaiseen hoitoon on kuitenkin syytä tutustua, sillä nahan puhdistuksessa ja huollossa on omat niksinsä. Kunhan tutustut nahkasohvan hoito-ohjeisiin ja muistat noudattaa niitä, nahkasohvasi säilyy pienellä vaivalla hyvännäköisenä vuosikausia. Valikoimastamme löytyy sohvia sekä aidolla nahalla että bonded-nahalla päällystettynä. Bonded-nahassa on 20 % aitoa nahkaa ja 80 % keinomateriaaleja. Bonded-nahassa on sama kestävyys ja hoito-ohjeet kuin aidossa nahkassa. Kalustekauppa.comin nahkasohvien materiaali paitsi näyttää myös tuntuu miellyttävältä istua.

Mitä nahkasohvan hoidossa ja puhdistuksessa tulee ottaa huomioon?
Ostettuasi nahkasohvan, muista aina ensin tutustua sen hoito-ohjeeseen. Ohjeissa kerrotaan mitä kunkin sohvan kohdalla voi tehdä ja mitä puolestaan ei saa tehdä.

Nahkasohvien kanssa on muistettava, ettei niitä kannata sijoittaa kohtaan, missä ne ovat jatkuvassa auringonpaisteessa tai suoraan patterin lämmössä. Nahkasohvan voit imuroida normaaliin tapaan tekstiilisuulakkeella. Nihkeää liinaa voi käyttää tahrojen pyyhkimiseen sohvasta, samoin kuin mietoa pesunestettä tai saippuaa. Käytä puhdistuksessa mahdollisimman niukasti vettä, sillä nahkasohva ei saisi kastua. Puhdistaessasi tahroja, muista myös välttää turhaa hankaamista. Tästä syystä tahrat kannattaa puhdistaa heti ennen kuin ne ehtivät kuivua. Yleensä eri tyyppisillä nahoilla on myös eri tyyppiset hoito-ohjeet, joten sama puhdistusaine ei välttämättä käy kaikille nahoille. On tärkeää käyttää vain nahalle sopivia ja tarkoitettuja pesuaineita, sillä vääränlaiset pesuaineet, esimerkiksi kodin yleispuhdistuaineet, voivat pysyvästi vaurioittaa nahkasohvan pintaa. Suosittelemmekin ostamaan nahkasohvan yhteydessä juuri omaan sohvaasi sopivat puhdistusaineet. Tutustu tilauksesi yhteydessä myös verkkokaupassamme myytäviin sohvien hoito-aineisiin.

Tilaa vaikka heti kotiovellesi
Kätevästä verkkokaupastamme tilaat hetkessä upean uutuutta kiiltelevän nahkasohvan koti-ovellesi. Kunkin sohvamallin kohdalta löydät vielä tarkemmat tekniset tiedot, sohvien mitat sekä tilauksen toimitusajat. Yleensä toimitusajat vaihtelevat 3-5 arkipäivän välillä tuotteesta riippuen. Huomioi, että osassa malleja sohvan jalkaosa toimitetaan erikseen ja mukana tulee kasausohjeet. Älä myöskään unohda vilkaista samalla muutakin Kalustekauppa.comin tuotevalikoimaa: onko sinulla jo uuteen nahkasohvaasi sopiva sohvapöytä? Saattaisit pitää myös yhteensopivasta nojatuolista tai rahista. Tilaa kätevästi kerralla vaikka useampikin tuote, maksat silti vain yhden kuljetusmaksun.