Lataa

Kulmasohvat

Kulmasohvat
Kulmasohvat

Kulmasohva netistä edullisesti ja helposti

Laadukas kulmasohva valikoimamme tarjoaa ratkaisuja vaativaankin makuun. Kalustekaupan kulmasohvista löydät runsaasti eri malleja sekä tyylikkäitä ja harmonisia värivaihtoehtoja. Myös kulmasohvien verhoilu- ja pehmustemateriaaleissa on valinnanvaraa, joten voimme taata, että löydät varmasti juuri sinua miellyttävän ja sinun tarpeillesi sopivan sohvan. Sopisiko kotiisi parhaiten esimerkiksi muhkea, pehmeällä kankaalla päällystetty kulmasohva elokuvailtoja varten vai kenties ryhdikäs, nahkaverhoiltu kulmasohva olohuoneen keskipisteeksi?

Kulmasohvat netistä osamaksulla tai laskulla - Kalustekauppa.com

Sohva on suuressa osassa kodin keskiössä, useimmiten olohuoneessa, johon perhe kokoontuu yhdessä iltaa viettämään. Sohvan valinnassa on hyvä ottaa huomioon omat tarpeet; kuinka monelle sohvapaikkoja pitäisi riittää, sohvan materiaali ja onko esimerkiksi päälliset irroitettavissa pesua varten. Myös sohvan koko kannattaa huomioida huoneen koon ja muodon mukaan. Valikoimassamme on eri kokoisia kulmasohvia, joiden kätisyydet ovat vaihdettavissa. Suuri ja muhkea kulmasohva kokoaa perheen yhteen, jossa on mukava viettää aikaa esimerkiksi elokuvia katsellen ja lautapelejä pelaten. Täydennä olohuoneesi tyyli muilla tuotteillamme, kuten tv-tasolla, sohvapöydällä ja matolla.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa kulmasohva netistä edullisesti. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus, edulliset hinnat, laaja valikoima ja nopea & edullinen kuljetus. Tutustu myös divaanisohvavalikoimaamme. Divaanisohva kategoria

Miksi ostaa kulmasohva netistä?

  • Nopea&edullinen toimitus
  • Pysyvästi edulliset hinnat
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Kulmasohva laskulla & osamaksulla
  • Laaja valikoima - jokaiselle sopiva sohva
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Harkitse rauhassa sohvaa valitessa
Kulmasohva on kokonsa puolesta yleensä hallitseva elementti olohuoneessa. Tästä syystä ei ole täysin samantekevää, minkälainen sohva kotiisi tulee. Löydettyäsi kulmasohvista oman suosikkisi, kannattaa vielä tarkistaa sohvan tuotetiedoista tarkat mitat ja varmistaa kotona mittanauhan kanssa, että kulmasohva sopii sinne minne olet sitä suunnitellut. Huomioi, että kulmasohva vaatii tilaa kahdelta sivulta, ja että sohvaa ikkunan eteen sijoittaessa se ei saa kuitenkaan olla suoraan lämpöpatterin edessä. Suunnitellessasi hyvin sohvan paikan ja harkitessasi sohvamallia huolellisesti vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja tuotteen palauttamisen vaivalta.

Neutraalin värinen kulmasohva jättää tilaa muille väreille kodin sisustuksessa
Sohvan väri on tietenkin toinen olennainen asia tilausta tehdessä. Kulmasohvamalleistamme löytyy paljon hyviä, maanläheisiä sävyjä, joista löydät varmasti mieleisesi. Harmaa ja beige ovat kulmasohvaan hyviä perussävyjä ja samalla helppoja yhdistää kodin muuhun sisustukseen. Puhtaan valkoinen sohva tuo valoa ja raikkautta kotiin, mutta ei välttämättä ole paras valinta esimerkiksi silloin, jos kotona on lemmikkejä. Toisaalta esimerkiksi nahkalla verhoiltu kulmasohva on oikeilla puhdistusmenetelmillä helppo pitää puhtaana, joten se on hyvä valinta myös lemmikkiperheisiin. Tumman sävyinen sohva sopii yhtälailla sekä pelkistettyyn että näyttävämpään sisustukseen. Voit luoda esimerkiksi kauttaaltaan dramaattisen tumman sisustuksen tai yhdistää tumman kulmasohvan värikkääseen tai kokovalkoiseen sisustukseen.

Tyyliä ja persoonallisuutta pienillä yksityiskohdilla
Kiinnittämällä huomiota myös sohvamallin yksityiskohtiin voit uudistaa kotisi ilmettä. Värivalintojen jälkeen voit harkita kulmasohvan valinnassa myös muita tekijöitä, esimerkiksi sohvan jalkojen mallia: metallijalat antavat isolle kulmasohvalle yllättävän keveää ilmettä kun taas puiset jalat antavat tukevan ja klassisen yleisilmeen. Huomaathan, että kulmasohvissa voit valita myös oikea- tai vasen ”kätisyyden”. Näin saat kulmasohvan juuri siihen nurkkaan kodissasi mihin olet sen suunnitellutkin.

Paljon viihtyisän olohuoneen kalusteita esimerkiksi elokuvafriikeille
Mikäli tykkäät viettää olohuoneessa runsaasti aikaa ja pidät mielelläsi esimerkiksi elokuvamaratoneja, saattaa mekanismituoli olla kulmasohvan kaveriksi unelmiesi täyttymys. Mekanismituoleissa säädettävät, herkästi liikkuvat mekanismit, joilla saat istuimen haluttuun asentoon. Näin voit nauttia elokuvista vaikka makuuasennossa! Samalla mekanismituoli on hyvä valinta myös esimerkiksi selkävaivoista kärsivälle, sillä istuimen saa asetettua myös ryhdikkääseen asentoon.

Samalla kotiinkuljetusmaksulla kaikki kerralla kotiin
Kotiinkuljetuspalvelumme toimittaa tilaamasi kulmasohvan kotiovellesi jopa 3-5 arkipäivässä. Kurkkaa verkkokaupassamme asioidessasi myös muihin tuotekategorioihimme; ehkä kulmasohvan kanssa samaan pakettiin mahtuisi vaikka vielä kaunis matto tai käytännöllinen sohvapöytä.