Lataa

Runkopatjat

Runkopatjat
Runkopatjat

Huonolaatuinen tai liian vanha patja voi usein olla syynä levottomaan ja katkonaiseen yöuneen. Mikäli patja ei tue vartaloa riittävästi, on seurauksena usein huonot yöunet, millä on taas vaikutusta pitkälle seuraavaan päivään. Hyvän sängyn hankkiminen on siten järkevä sijoitus omaan hyvinvointiin. Tilaa nyt Kalustekauppa.comista itsellesi ergonominen runkopatja. Tutustu laadukkaaseen runkopatjamallistoomme ja tilaa vaikka heti. Muistathan, että Kalustekauppa.comin kotiinkuljetuspalvelulla saat sekä runkopatjan että muut kodin tavarat suoraan koti-ovellesi maksaen kuljetusmaksun vain yhdestä tuotteesta. Tutustu myös jenkkisänky mallistoomme. Jenkkisänky kategoria.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Lumi-runkopatjoissa on napakka pussijousitus
Lumi-runkopatjapaketit ovat hyvä ja edullinen valinta perusrunkopatjaa etsivälle. Esimerkiksi Lumi Basic runkosängyissä on kestävä puurunko sekä napakka bonnell-jousitus, joka joustaa ja myötäilee vartaloa nukkuessa. Runkopatjapaketin tilatessa saat kerralla kaiken tarvittavan, sillä pakettiin sisältyy runkosänky, petauspatja ja jalat. Petauspatja on valkoinen, 4 cm paksu ja sen sisuksena on 3 cm paksu profiloitu vaahtomuovitäyte. Patjan päällinen voidaan irrottaa ja pestä 40° asteessa. Runkopatja toimitetaan jalat irrallaan, mutta jalat on hyvin helppo kiinnittää.

Uni Comfort runkopatjoilla ylellisyyttä makuuhuoneeseen
Kun haluat makuuhuoneeseesi todellista luksusta, on muhkea ja laadukas 120–140 cm Unia Comfort runkopatjapaketti erinomainen valinta. Näissä runkopatjoissa käytetään ergonomista 5-vyöhyke pussijousitusta, joka myötäilee vartalon muotoja mahdollisimman hyvin ja antaa mitä pehmeimmät yöunet. Unia Comfort runkopatjapakettiin sisältyy runkopatja leveydellä 120/140 cm, petauspatja sekä haluamasi jalat metallisena tai puisena. Laadukkaan runkopatjapaketin viimeistelee muhkea petauspatja, jolle tekee mieli saman tien heittäytyä lepäilemään. Unia Comfort patjoissa on ylellinen, kaksinkertainen jousitusteknologia. Alajousistona on tukeva Bonnell-apujousisto ja yläjousistona yksilöllisesti joustava 5-vyöhyke pussijousitus. Pussijousituksessa jokainen jousi pakattu omaan kangaspussiin ja jousia on noin 260 kpl/m2. Tämän teknologian ansiosta jokainen jousi pystyy joustamaan itsenäisesti tarpeen mukaan nukkujan painon alla.

Eri kokoja ja jäykkyyksiä erikokoisille nukkujille
Ota runkopatjaa valitessa huomioon paitsi oikea leveys, myös nukkujan paino eli patjan jäykkyysaste. Patjan jäykkyysaste M on normaaliksi luokiteltu ja nukkujan suositeltu paino on tällöin 50–70 kg. M patjaa ei suositella painaville nukkujille, mutta sen sijaan L-jäykkyyttä suositellaan noin 70–95 kg painoiselle nukkujalle ja XL-jäykkyyttä n. 100 kg painoiselle nukkujalle. Unia Comfort runkopatjat on suunniteltu kestämään myös raskaamman nukkujan alla. Perusrunkopatjapaketteihimme sisältyy 80–90 cm leveä patja, mutta meiltä löytyy runkopatjapaketteja myös 120-140 cm sekä 160-180 cm leveyksillä.

Runkopatjan lisäksi myös paljon muuta Kalustekauppa.comista
Tilaa uusi runkopatja kätevästi meiltä Kalustekauppa.comin verkkokaupasta, joka palvelee sinua kellon ympäri. Tutustu myös muuhun kaluste- ja kodintavaravalikoimaamme ja tilaa samalla makuuhuoneeseen vaikka kauniit ja toimivat yöpöydät sekä säilytyskalusteeksi tilava senkki. Kalustekauppa.com on luotettava suomalainen yritys, jonka monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta tilaat kotiisi huonekalut ja muut kodin tavarat käden käänteessä. Esimerkiksi runkopatjan toimituksessa menee vain noin 3-6 arkipäivää. Muistathan, että kaikki tuotteet toimitetaan kotiovellesi minne päin tahansa Suomea ja veloitamme vain yhden kuljetusmaksun vaikka tilaisit useamman tuotteen.