Lataa

Jenkkisängyt

Jenkkisängyt
Jenkkisängyt
Jenkkisängyt
Jenkkisängyt

Hyvä jenkkisänky netistä?   

Hyvä jenkkisänky on verhoiltu laadukkaalla huonekalukankaalla. Hyvässä jenkkisängyssä on tarpeeksi napakka ja vahva pussijousisto, joka myötäilee nukkujan kehoa mahdollisimman hyvin. Hyvässä jenkkisängyssä patjojen reunat ovat pehmustetut, petauspatjan sisus hyvin muotonsa pitävä ja petauspatjan päällisen voi pestä konepesussa. Hyvä jenkkisänky voi näiden mainittujen ominaisuuksien lisäksi olla myös edullinen.

Minkälainen on jenkkisängyn rakenne ja minkälaisista osista se muodostuu? Jenkkisänky on monen kerroksen rakenteen vuoksi yleensä korkeampi ja pehmeämpi verrattuna normaaliin sänkyyn tai runkopatjaan. Leveissä jenkkisängyissä alimmaisena on kaksi erillistä runkopatjaa jaloilla ja niiden päällä yhtenäinen leveä joustinpatja. Päälimmäisenä on leveä yhtenäinen petauspatja. Petauspatjan sisusvaihtoehtoina ovat profiloitu vaahtomuovi ja kimmovaahto, latex luonnonkumi tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuva viskoelastinen polyuretaanivaahto.

Jenkkisängyn tärkein ominaisuus on jousitus. Kaikissa Jenkkisängyissämme on pussijousisto tai vyöhykepussijousisto. Pussijousisto tarkoittaa sitä, että jokainen jousi on omassa kangaspussissaan patjan sisällä. Vyöhykepussijousisto tarkoittaa sitä, että patjan jouset ovat jaettu 5-7 eri vyöhykkeeseen ja patjassa käytetään eri vahvuisia jousia eri vyöhykkeissä. Tällöin jousisto saadaan myötäilemään parhaiten nukkujan kehoa. Jenkkipatjan leveästä välipatjasta saa tarvittaessa myös hyvän vieraspatjan lattialle, jos muita patjoja ei ole vierasvuoteeksi käytettävissä. Jenkkisänkyyn on mahdollista yhdistää myös sängynpääty. Lähes kaikki sängynpäädyt osastollamme olevat mallit voidaan kiinnittää myös jenkkisänkyihin. Jos haluat lisätietoa ja vinkkejä oikeanlaisen jenkkisängyn ostamiseen, niin tutustu jenkkisängyn osto-oppaaseen. Tutustu myös runkopatja mallistoomme. Runkopatja kategoria

Tilaa jenkkisänky netistä - myös laskulla ja osamaksulla

Netistä tilaaminen on helppoa, vaivatonta ja ennen kaikkea turvallista. Valikoimassamme on runsaasti erilaisa jenkkisänkymalleja. Jos ostat jenkkisängyn laskulla tai osamaksulla niin saat tuotteet ensin kotiin ja maksat ostokset vasta myöhemmin. Kaikilla vakiomittaisilla jenkkisängyillämme on 14 päivän palautusoikeus, jos tuote ei jostain syystä ole sopiva. Valitse mieleinen jenkkisänky ja lisää se ostoskoriin. Toimitamme tuotteet edullisesti kotiisi.

Jenkkisänky tarjous

Hyvien unien ei tarvitse olla kallista. Valikoimassamme on useita laadukkaita jenkkisänkyjä nyt tarjoushinnalla. Tutustu jenkkisänkyvalikoimaamme ja tilaa omasi.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Tilaa uusi jenkkisänky netistä edulliseen hintaan. Jenkkisänky on tämän hetken suosituin sänkymalli. Valikoimastamme löydät paljon erinlaisia jenkkisänkyjä. Saatavilla on edullisia Bonnel jousitteisia sänkyjä ja laadukkaita pussijoustiettuja sänkyjä. Jenkkisängyn oston yhteydessä kannattee miettiä mitä sängyltä haluaa. Suosittelemme kaikille ehdottomasti pussijousitettua sänkyä. Pussijousitettu sänky myötäilee kehoa huomattavasti paremmin kuin Bonnel jousitteinen. Verkkokaupassamme on kerrottu jokaisen sängyn kohdalla erikseen tarkat tiedot, mikä jousitus sängyssä on, millainen petauspatja ja paljon muuta. Tutustu laajaan jenkkisänky valikoimaamme ja tilaa omasi!