Lataa

Sängyt

Sängyt
Sängyt

Sänky on ihmisen tärkein kumppani! Oikeanlainen, juuri sinun tarpeillesi valikoitu sänky pitää huolen siitä, että nukut yösi hyvin, rauhallisesti ja levollisesti. Aamulla on mukava herätä virkeänä ilman paikkojen puutumista. Valikoimastamme löydät jenkkisängyt, runkopatjat ja moottorisängyt . Tutustu rauhassa valikoimamme eri sänkymalleihin ja osta juuri itsellesi sopivan sänky. Sängyn ostaminen netistä ei ole aikaisemmin ollut näin helppoa! Valikoimastamme löytyy useita eri jäykkyisiä sänkyä joka helpottaa sängyn ostamista.

Sänky netistä - nopea ja turvallinen toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 3-4 arkipäivää, joten uuden sängyn saa nopeasti ja vaivattomasti, aivan kotiovelle asti. Uutta sänkyä ei tarvitse maksaa heti. Meillä voit maksaa turvallisesti laskulla tai osamaksulla. Tuotteilamme on myös 14 päivän palautusoikeus. 

Mikä olisi sinulle sopiva sängyn leveys?

Sänkyjä on saatavilla useilla eri leveyksillä. Yleisesti sängyn leveydet ovat 80-, 90-, 120-, 140, 160- ja 180 cm. Sänkyvalikoimamme on laaja ja suuret varastot mahdollistavat nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. Tervetuloa sänkyostoksille!

Miksi ostaa sänky netistä?

  • Nopea ja edullinen toimitus
  • aina edulliset hinnat, 
  • 14 päivän palautusoikeus,
  • Sänky laskulla & osamaksulla
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Hyvässä sängyssä nukut yösi levollisena ja heräät aamulla virkeänä. Ihmisen on tärkeä nukkua yönsä mahdollisimman hyvin, jotta työssä käynti ja arjen askareet sujuvat vaivattomasti. Juuri siksi sänky on tärkein kaluste, jonka kotiisi tarvitset. Nukkujan paino, nukkumisasento ja muut mieltymykset vaikuttavat patjan ja sängyn valintaan. Tutustu rauhassa monipuoliseen valikoimaamme, jotta löydät juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Laadukas ja ergonominen sänky takaa hyvät ja levolliset yöunet. Tyylikäs sänky tuo makuhuoneeseen myös viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen. Valikoimas- tamme löydät mm. jenkkisängyt, moottorisängyt, runkopatjasängyt, sängyn rungot ja joustinpatjat. Mikäli haluat viimeistellä makuuhuoneen ilmeen, valikoimastamme löydät myös kauniit sängynpäädyt sekä yöpöydät, joilla on helppo viimeistellä omaa tyyliä noudatteleva makuuhuone.

Sänky netistä turvallisesti. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus! Valikoimastamme löydät jenkkisängyt, runkopatjasängyt, moottorisängyt ja joustinpatjat. Tutustu kaikessa rauhassa meidän sänky valikoimaamme ja tilaa omasi.