Lataa

Kerrossängyt

Kerrossängyt
Kerrossängyt
Kerrossänky on lastenhuoneen klassikko ja mahtava ratkaisu etenkin silloin, kun kaksi erillistä sänkyä on vaikea mahduttaa lastenhuoneeseen. Kerrossängyn ansiosta lastenhuoneeseen jää enemmän tilaa leikkikaluille, kirjoituspöydälle ja muille tärkeille asioille. Lapset tarvitsevat paljon unta, ja siksi onkin tärkeää, että sänky on viihtyisä ja kiva paikka nukahtaa. Kalustekauppa.comin verkkokaupasta löydät hyvän valikoiman kerrossänkyjä, joihin myös lapset ihastuvat. Kerrossänky on lapsille taatusti mieleinen nukkumapaikka, ja siinä viihdytään myös päiväsaikaan esimerkiksi lukien, pelaten tai leikkien. Yläpedistä saattaa toki aina tulla pieni kilpailu! Tutustu valikoimaamme ja tilaa vaikka jo tänään.
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Laadukkaita kerrossänkyjä perheen pienimmille
Kalustekauppa.comin kerrossänkymalleista löydät vaihtoehtoja sekä isommille että pienemmille nukkujille. Esimerkiksi lyhyemmät kerrossänkymallit 70cm x 155cm sekä 70cm x 165cm sopivat hyvin perheen pienemmille ja mahtuvat mainiosti lastenhuoneeseen silloinkin, kun huoneessa ei ole kovin montaa neliöitä. Samalla säästyy lattiatilaa, jota ei varsinkaan lastenhuoneessa ole yleensä koskaan liikaa. 155cm pitkä kerrossänky on valmistettu kokonaan männystä ja on näin ollen kestävää, laadukasta tekoa. Pidempi malli 165cm sopii niin ikään lapsille ja on valmistettu pyökistä sekä MDF-levystä. Sängyt on pintakäsitelty vesiohenteisella petsilakalla ja värin alta näkyy hiukan puunsyitä. Sängyissä on pohjina kestävät mäntysälepohjat.

Toimii myös kahtena erillisenä sänkynä – muuntele haluamallasi tavalla
Huomaathan, että valikoimamme kerrossängyt ovat erotettavissa myös erillisiksi sängyiksi, joten kerrossängyn alkaessa kyllästyttää, ne voi muuntaa helposti myös tavallisiksi lastensängyiksi. Ja mikäli kaksi sänkyä alkaa kyllästyttää, kokoat sängyistä jälleen kätevästi kerrossängyn. Muista myös, että tikkaat on mahdollista asentaa kerrossängyn molempiin päihin. Tämä antaa lisää vaihtelun mahdollisuuksia lastenhuoneeseen, sillä voit muuttaa huoneen järjestystä ja vaihtaa kerrossängyn paikkaa ja suuntaa huoneessa. Älä myöskään unohda, että meiltä saat tilattua lisävarusteena sängyn alle näppärät vuodevaatelaatikot, jolloin saat lisää säilytystilaa lastenhuoneeseen.

Ajaton klassikko myös isommille nukkujille
Meiltä löydät kerrossänkyjä myös isommille nukkujille. Esimerkiksi 80cm x 200cm kokoinen malli on erinomainen sänkyvaihtoehto aikuisillekin. Pidemmissäkin malleissa on mahdollista vaihtaa tikkaiden puolta ja halutessaan kerrossängystä saa myös kaksi erillistä sänkyä. Materiaaleina on käytetty mm. mäntyä ja MDF-levyä. Mikset hankkisi kätevää kerrossänkyä esimerkiksi vieraita varten mökille, aittaan, saunarakennukseen tai vierashuoneeseen? Valikoimamme kerrossängyt toimitetaan osina paketissa ja mukana tulee selkeät kasausohjeet.

Entä jotakin muuta lastenhuoneeseen samalla?
Meiltä Kalustekauppa.comin verkkokaupasta löydät kerrossängyn lisäksi kaikkea tarvittavaa lastenhuoneeseen. Olisiko esimerkiksi parille tuolille tai uudelle kirjoituspöydälle tarvetta? Entä uudelle leikinkestävälle matolle? Kerralla kannattaa tilata vaikka useampikin tuote, sillä verkkokaupastamme löydät kaiken tarpeellisen nopeasti ja helposti. Luotettavasta verkkokaupastamme tilausten tekeminen on todella kätevää. Tarjoamme myös erilaisia maksutapoja: voit maksaa tuotteet joko normaalisti kotiin toimitettavalla laskulla, joustavalla osamaksulla tai vaikka saman tien verkkopankissa tai luottokortilla. Tilaamasi tuotteet toimitetaan kotiovellesi noin 4-7 arkipäivässä, missä päin Suomea asutkin. Kuljetusmaksun perimme vain yhdestä tuotteesta, vaikka tilaisit 10 tuotetta. Sitten vain tilaamaan!