Kompakti kerrosssänky pieneen lastenhuoneeseen

Isovanhemmat ostivat lapsillemme synttärilahjaksi kerrossängyn. Molemmilla oli kesällä synttärit ja pienemmän oli jo hyvä aika siirtyä isojen tyttöjen sänkyyn. Esikoispoika täytti kesällä 5 vuotta ja tyttö 2 vuotta. Muutimme uuteen asuntoon samoihin aikoihin kun sänky saapui meille. Lastenhuone on pitkulaisen mallinen ja sänky kävi hyvin kaappien takana olevaan syvennykseen, jolloin tilaa jäi leikeille hyvin. Pieni tyttö mahtuu kiipeämään omaan alasänkyyn kaappien ja sängyn välistä.

Sängyn väriksi valitsimme valkoisen

Sänky on tavallista kerrossänkyä pienempi ja ihastuin sen kompaktiin kokoon. Valkoinen väri sopii hyvin muuhun sisustukseen ja on aina varma valinta. Huone tulee toistaiseksi tytölle ja pojalle, niin sen sai hyvin iskettyä tähän värimaailmaan. Pidän kovasti lastenhuoneesta nyt sen värimaailman ja sängyn vuoksi, ja lapsetkin ovat ihan intona uudesta sängystä. Nukkumaan meno on molemmilla entisestään helpottunut, kun kummatkin jäävät mielellään sänkyihinsä.
Jos asumme vielä pitkään tässä asunnossa, niin pitkulaisen huoneen saa hyvin jaettua kahteen osaan laittaen huoneen keskelle jonkun hyllyn jakamaan tilaa. Samoin myös kerrossängyn saa kahteen osaan, kummallekin puolelle oma sänky. Näin sänkyjen käyttöikä on pitkä (kunnes pituudessa jossain vaiheessa tulee vastaan) ja tämä oli myös huomionarvoinen seikka sänkyä valittaessa. Olemme olleet siis erittäin tyytyväisiä valintaan, koko perhe, kiitos vain isovanhemmille!
Sisustustarina: Sini, Nurmijärvi

Tuote: Liisa