Lataa

Ruokapöydät

Ruokapöydät
Ruokapöydät

Ruokapöytä on keittiö ja usein koko kodin sydän; sinne kokoonnutaan sekä aamulla että päivän päätteeksi yhdessä aterioimaan ja siinä vietetään niin arjen kuin juhlankin hetkiä. Keittiöön ruokapöytä on usein se kaikista tärkein hankinta ja avarampaan ruokasaliin tietenkin aivan ehdoton. Meiltä Kalustekauppa.comista löydät kaikenkokoisia ruokapöytiä jokaiseen kotiin kätevällä kotiinkuljetuksella. Upea ja monipuolinen valikoimamme tarjoaa erinomaisia ratkaisuja ruokailutilaasi, asuitpa sitten yksiössä, omakotitalossa, maalla tai kaupungissa. Tutustu ja valitse, verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia mihin tahansa aikaan vuorokaudesta!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Näyttäviä ruokapöytiä useammallekin hengelle
Meiltä löydät tyylikkään näköisiä ja tukevia ruokapöytiä useammankin hengen tarpeisiin. Ruokapöytämalleissamme on todellakin valinnanvaraa, ja voit valita, haluaisitko kotiin ehkäpä jotakin pelkistettyä ja ajattoman modernia vai mieluummin jotakin perinteistä ja rustiikkia. Tai kenties vain jonkin hyvän perusruokapöydän joka kestää vuosia? Kalustekauppa.comista löydät kaiken tämän. Pöytämalleista löytyy valinnanvaraa myös koon puolesta. Valittavana on yhden ja kahden hengen pöydistä 4-6 hengen pöytiin. Pisimpien 8 hengen ruokapöytien äären mahdutat tuoleja lisäämällä jopa 10 henkeä, joten illallisjuhlienkin pitäminen onnistuu.

Persoonallisia ratkaisuja erilaisilla pöytämalleilla
Etenkin ruokapöydän jalkojen mallilla sekä pöydän pinnan materiaalilla voit vaikuttaa siihen, millaisen vaikutelman ja tunnelman ruokapöytä antaa kodillesi. X-jalkainen pirttipöytä tuo kodikasta talonpoikaishenkeä ruokailutilaan, kun taas kromatut metallijalat antavat urbaanin ja modernin ilmeen keittiölle tai muulle ruokailutilalle. Lasipintainen ruokapöytä antaa puolestaan huoneelle raikkautta ja avaruutta ja sopii hyvin etenkin minimalistiseen sisustukseen. Laminaattipinta ruokailupöydässä on paitsi laadukas ja kestävä, myös huipputyylikäs. Eikä ajan patinoima puupintakaan näytä koskaan huonolta!

Myös yksiöön sopivia ruokapöytiä
Mikäli asunnossa on rajallinen määrä neliöitä, ruokapöytä ei välttämättä tule ensimmäisenä hankintana mieleen. Ruokapöytämalleistamme löytyy kuitenkin näppäriä ja vain vähän tilaa vieviä ruokapöytiä myös pienempiin asuntoihin. Yhden tai kahden hengen asuntoon hyvä valinta voi olla esimerkiksi pyöreä lasipöytä tai neliskulmainen puupöytä kahdella tuolilla. Pienimmissä ruokapöytämalleissamme pitkä sivu on reilusti alle metrin, joten säästät asunnon neliöitä mutta pystyt silti nauttimaan päivän ruokailuhetkistä kunnollisen pöydän ääressä. Ja tarvitseehan pöytää muuhunkin kuin ruokailuun: kätevän pikkupöydän ääressä hoituu niin työt kuin tenttiin lukemisetkin, joten esimerkiksi opiskelija-asuntoon pieni ruokapöytä on erinomainen ja edullinen hankinta.

Tuolit samaan pakettiin
Kun omaan kotiin passeli ruokapöytä on valittu ja tilattu, ovat seuraavana vuorossa tietenkin myös pöytään sopivat tuolit! Vilkaise mitä kaikkea verkkokauppamme tuolikategoriasta löytyy ja luo näyttävä kokonaisuus esimerkiksi saman sarjan tuoleilla. Löydät Kalustekauppa.comista myös muita hyödyllisiä ja kauniita sisustustavaroita ihanan ruokailutilan luomiseen: mattoja, valaisimia ynnä muuta. Verkkokaupastamme löydät usein myös hyviä tarjouksia ja alennuksia.

Tilaa ruokapöytä nyt – maksa osamaksulla
Ruokapöytä ja tuolit voivat tuntua isolta sijoitukselta, mutta meiltä tilatessa saat valinnanvapautta myös maksamisen suhteen: maksutavaksi voit valita normaalisti verkkopankin, luottokorttimaksun tai kotiin toimitettavan laskun, mutta myös osamaksun, jolloin saat kätevästi joustavaa korotonta maksuaikaa. Eikä sinun edes tarvitse kantaa huolta siitä, kuinka saat kaiken tämän kuljetettua: Kuljetamme koko tilauksesi kätevästi kotiinkuljetuspalvelulla kaikkialle Suomeen! Voit tilata yhdellä kertaa vaikka kymmenen tuotetta, mutta kuljetusmaksua emme ota kuin yhdestä tuotteesta.