Lataa

Ruokailuryhmät

Ruokailuryhmät
Ruokailuryhmät
Tyylikäs ruokailuryhmä tekee jokaisesta ruokailuhetkestä nautittavan ja kokoaa perheen yhteen aterioille. Se tuo kotiin ja keittiöön tunnelmaa ja houkuttelee kutsumaan ystäviä illalliselle. Ruokailuryhmän ääressä luonnistuvat ruokailun lisäksi tietenkin myös monet muut askareet, kuten läksyjen teko, päivän lehtien lukeminen tai vaikkapa etätyöt. Kaikki ruokailuryhmät ovat helposti tilattavissa verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella. Tutustu valikoimaamme ja tilaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii! Verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden.
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Valitse ruokailuryhmän koko oikein
Kalustekauppa.comin ruokailuryhmistä löydät monenlaisia vaihtoehtoja keittiöön tai ruokailutiloihin, oli asuntosi sitten iso tai pieni. Valikoimastamme löytyy niin kahden, neljän kuin aina kuudenkin hengen ruokailuryhmiä, joten pöytien pituus vaihtelee noin 80 cm - 180 cm välillä. Kompakti kahden hengen istuttava ruokailusetti on kätevä valinta esimerkiksi pieneen kaupunkiasuntoon. Isoon ruokasaliin tai keittiöön voi valita sen sijaan vaikkapa näyttävän ruokailuryhmän kuudella tuolilla. Värivaihtoehtoina ruokailuryhmistä löytyy klassisia ja tyylikkäitä värejä, kuten upeita puun sävyjä sekä mustaa ja valkoista. Löytääkseen itselleen parhaan mahdollisen ruokailuryhmän, kannattaa harkita kuinka paljon tilaa kodissasi on pöydälle ja kuinka monen hengen ruokailuryhmä on tarpeen. Liian ahtaaseen kohtaan sijoitettu pöytä on hankala, sillä pöydän ympärille tulisi jättää riittävästi istumatilaa. Ruokailuryhmää hankkiessa onkin parasta käyttää kotona mittanauhaa ja suunnitella pöydän paikka huolella.

Laadukkaita materiaaleja jotka kestävät vuodesta toiseen
Ruokailuryhmää ei hankita kerran vuodessa, vaan se on ostos, jonka halutaan kestävän monia vuosia. Tästä syystä kaikki Kalustekauppa.comin ruokailuryhmät on valmistettu korkealaatuisista, kulutusta kestävistä materiaaleista. Nämä ruokailuryhmät ovat siis todellinen sijoitus, joissa hinta ja laatu ovat kohdillaan. Kalustekauppa.comin ruokailuryhmien materiaaleina käytetään mallista riippuen esimerkiksi tiheäsyistä ja kovaa akaasiapuuta, kestävää kumipuuta, MDF-levyä sekä suomalaista koivua ja mäntyä. Kovat puumateriaalit takaavat ruokailuryhmien korkean laadun ja kestävyyden. Tuolien materiaaleina on ruokailuryhmissä käytetty niin ikään ruokailuryhmän mallista riippuen puumateriaaleja, kuten mäntyä ja koivua. Moderneista ruokailuryhmämalleistamme löytyy myös tuoleja, joiden materiaaleina on käytetty mm. kromia ja laadukasta joustavaa ABS-muovia. Ruokailuryhmän materiaalin valinta on totta kai myös makukysymys. Tummapintainen näyttävä puupöytä luo kotiin aivan eri ilmeen kuin vaikkapa raikasilmeinen valkoinen pöytä muovipintaisilla tuoleilla. Minkä tyylin valitsetkin, laadusta ja kestävyydestä ei tarvitse Kalustekauppa.comin tuotteissa tinkiä.

Kuinka tilaan tuotteita Kalustekauppa.comista?
Ota huomioon ruokailuryhmää tilatessasi, että tuotteet toimitetaan osissa. Pöytä toimitetaan yleensä jalat irrallaan yhteen pahvilaatikkoon pakattuna. Tuolit toimitetaan osina paketissa. Kalustekauppa.com on luotettava kotimainen verkkokauppa, ja ruokailuryhmän tilaaminen meiltä on helppoa ja huoletonta. Verkkokauppamme on aina auki, ja löydät meiltä ruokailuryhmien lisäksi laajan valikoiman myös muita huonekaluja ja kodin tavaroita. Ethän siis unohda vilkaista myös verkkokauppamme muita tuotteita: kenties tarvitset ruokailuryhmän oheen muutaman ylimääräisen ruokailutuolin vieraita varten? Entä sopisiko keittiöön samaa sarjaa edustava vitriini, johon saat kauniit tarkoiluastiat esille? Lisää haluamasi tuotteet näppärästi ostoskoriin ja tee tilaus silloin kun sinulle parhaiten sopii. Maksat tuotteet kätevästi saman tien verkkopankissa, luottokortilla tai halutessasi voit tilata kotiin toimitettavan laskun tai maksaa kaiken joustavalla osamaksulla. Sekä isommat että pienet ostoksesi toimitetaan kotiovellesi, emmekä veloita kuljetusmaksua kuin yhdestä tuotteesta.